Traditiegetrouw heeft de Haastrechtse Kring zondag 12 januari een Nieuwjaarsconcert georganiseerd. Ditmaal in samenwerking met de Academie Muzikaal Talent (AMT). Het was wederom een groot succes. De zeer getalenteerde jonge musici speelden de sterren van de hemel. Countertenor, Hanno Egger,  maakte grote indruk evenals de cellisten: Emma Naegele en Thomas Prechal. Veel bewondering was er voor de violisten: Alan Mukriani, Janna Maurer, Silke Kolfschoten en Kira van der Woerd en natuurlijk voor de jonge pianist, Philip Karmanov. Allen werden zeer vakkundig begeleid door docente en repetitor Hilde Stolker. AMT directeur en docente Erica Waardenburg moest helaas verstek laten gaan.        

In de pauze werd prosecco geschonken en na afloop van het programma werd er nog nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje . Het grote aantal bezoekers was buitengewoon enthousiast over het concert, maar ook de organisatie kreeg veel lof. Wij, de Haastrechtse Kring, kijken terug op een zeer geslaagde middag met musici waar we nog van zullen horen!  Voor herhaling vatbaar, we zetten de traditie voort.