Terugblik Nieuwjaarsconcert

Traditiegetrouw heeft de Haastrechtse Kring zondag 12 januari een Nieuwjaarsconcert georganiseerd. Ditmaal in samenwerking met de Academie Muzikaal Talent (AMT). Het was wederom een groot succes. De zeer getalenteerde jonge musici speelden de sterren van de hemel. Countertenor, Hanno Egger,  maakte grote indruk evenals de cellisten: Emma Naegele en Thomas Prechal. Veel bewondering was er voor de violisten: Alan Mukriani, Janna Maurer, Silke Kolfschoten en Kira van der Woerd en natuurlijk voor de jonge pianist, Philip Karmanov. Allen werden zeer vakkundig begeleid door docente en repetitor Hilde Stolker. AMT directeur en docente Erica Waardenburg moest helaas verstek laten gaan.        

In de pauze werd prosecco geschonken en na afloop van het programma werd er nog nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje . Het grote aantal bezoekers was buitengewoon enthousiast over het concert, maar ook de organisatie kreeg veel lof. Wij, de Haastrechtse Kring, kijken terug op een zeer geslaagde middag met musici waar we nog van zullen horen!  Voor herhaling vatbaar, we zetten de traditie voort.

Jeugd

De Haastrechtse Kring wil de jeugd betrekken bij haar activiteiten. Vaak kan de jeugd gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen.

Ook organiseren we af en toe een activiteit die speciaal gericht is op de jeugd, zoals het Overtuin Festival in 2019.

Donateurs

Donateurs zijn belangrijk voor ons. Zonder uw steun kunnen wij immers geen activiteiten aanbieden. Donateur zijn van de Haastrechtse Kring heeft bovendien ook voordelen. Zo krijgt u als donateur voor een aantal activiteiten in de (voor)verkoop € 2,50 korting op de toegangsprijs en tevens ontvangt u onze nieuwsbrief per mail, gemiddeld 6 x per jaar. De minimum bijdrage voor 2020 is € 12,50 per donateur. U kunt dit bedrag overmaken naar onze penningmeester Wil Houdijk op bankrekening NL14 RABO 0118 5644 55 t.n.v. Haastrechtse Kring. Onder vermelding van: donatie 2020, uw naam en indien van toepassing ook de naam van uw partner. Uiteraard is een extra gift van harte welkom.